lördag 30 juni 2012

Svedala marknad

Hej idag Var jag på Svedala marknad med en kompis. Det var skoj man träffade lite gammla vänner fr skolan och sånt, vissa av dem var ju chockad över att man fått Alice men så är det man blir gammal skaffar barn. Det gör väl de flesta? kanske inte exakt alla men vissa ´gör väl. Ja det blev lite saker man köpte, köpte fyra linnen till mig sj sen katt mat och en katt bädd... så slipper de slåss om den de redan har,.
Hahhahaha alice älskar att bada

söndag 17 juni 2012

försöker igen då

Söndag

Söndag! Sköna Söndag! Varit iväg idag i Folkets park var på barn loppisen.Hittade lite av varje till Alice, Typ lite kläder det hittar man alltid där och lite leksaker inte lika mycket som förra gången. KÖpte lite varmare kläder till henne till hösten. Alltid bra. Det var ju ganska billigt med som alltid. Denna helgen har inte vi gjort så mycket Lill GUMMAN har ju varit sjuk, hon e KINKIG LEDSEN HELA TIDEN. Synd om henne vet inte riktigt vad det e för fel. Men något e det tänder på väg och förkyld hade feber förra veckan men dock inte nu som tur e. Dessutom haar hon blivit oerhört pappig. Mamma e inte lika rolig som pappa. Snyft. lite olika söta bilder på mitt hjärta

söndag 10 juni 2012

hej

Hej det var längesen än en gång sen jag skrev sist. Det har hänt mycket. Alice har börjat krypa och hon kan sitta utan stöd har två tänder. Mycket duktig tjej. Äter gröt och även annat varje dag. Vi hittar på en del om dagarna. Leker och busar hälsar på vänner. I morgon ska vi hem till hennes farmor.