onsdag 30 november 2011

onsdag

onsdag!!
Ja onsdag vad ska man säga ja det e  det. Jag och Loppan sov sådär i natt. Hon har ett jädrans humör redan. Allt ska gå i hundra nittio. Hahhahahaha. Även när hon vaknar och e hungrig då ska flaskan stå klar tycker hon. Hon e så rolig, Nu på dagen sover hon som en stock lite bråkig nattetid. Men endå bättre och bättre blir det. Kanon!! Snart kommer hennes farmor och hänger upp julgardiner senare kommer vårat nya köksbord. Får de av svärmor ja jag vet hon är kanon min svärmor! Snällare får man nog leta efter jag älskar verkligen min svärmor och svärfar. !! <3 Dem e kanon med sina barnbarn de e kanon svärföräldrar kan det bli bättre nej det kan de nog inte e glad jag har dem. <3 Igår var min mormor här hon gav mig hjulskydd till vagnen jätte bra så ju men det behövdes inte, sen kom min moster hon fikade lite men hon gav mimg massa saker i och MED att lilla Alice kommit till världen jag fick present kort på Mobilia.,!!

tisdag 29 november 2011

Tisdag!!

Tisdag!

Tisdag och är hemma har en del att göra men det har jag redan gjort så varför känna sig stressad nu mår jag bättre med. Har haft lite besök med idag skoj men blir så trött i och med att rutinerna har ju inte kommit än här. Så man är ganska sliten men idag har jag endå sovit mer ä jag brukar. Vi har med varit i affären handlat annan välling till Lillan känns som den hon har nu e lite väl mycket för henne tror hon får ont i sin lilla mage av den. Men jag vet ju inte än kan vara så men jag tvekade inte jag köpte en ny endå. Det är ju inte så att man inte använder den om man köper den vilket MAN GÖR. Idag kom ju Moster och mormor moster kom med ett par varma vantar till mig nu när jag fått lillan och ska köra vagn i det kalla vädret, sen fick jag 500 kr som jag ska handla för sen. När jag gått ner alla kg jag gick upp under graviditeten. Så nu har jag en del att handla för. Wooooow.!!! Lillan fick inget för jag har ju så mycket till henne. !!! Sen köpte jag en dyr sak igår men det är verkligen woowwww med den en nappflaska som sj värmer vällingen så varm den ska vara det tar endast 4 min, kanon ju. Så det e bara att ha lite vatten så fixar det sig sen. Kanon ju se när den kommer men antagligen om 2 dagar. kanon.!!!! Super. Idag sov vi över oss för vi skulle till bvc men det var så tdigt så vi sov vidare bokade om tiden till fredag!! Ibland måste vi få sova ut,,, Hahhahhaha lillan och jag delade den stora sängen sj snacka om att vi bredde oss för pappa hade gått till jobbet då!!

måndag 28 november 2011

what a Night!

Ja gud vilken natt, min lilla prinsessa har hållt sin mor vaken! Jag skulle hålla hennes napp till henne hela natten lång tappade hon den som hon gjorde hela tiden så skulle jag sätta in den igen i munnen så snabbt som möjligt hahhahhahha,,,, ja vad ska man säga man kan inte bli arg på denna lilla söta sak. Så är det ju ger man henne nappen får man sj skylla sig eller vad heter det? Men saken är den att hon älskar sin nappflaska mer än något annat så när vällingen e slut då suger hon än på nappen där och då får man sitta och hålla flaskan och det är inte skoj ju det heller., Så jag valde att ge henne en napp. Och den älskade hon, hon kom till ro. Det gjorde hon inte utan den så nu får det  bli napp och en trött mamma men klart allt för min kära prinsessa.

onsdag 23 november 2011

Onsdag!!

Onsdag!
Nu har jag gjort en del ärende på datan lillan sover! Hon sover så sött i sin vagn! Skönt. Hon e så snäll skriker inte mycket bara när det är något som att bytte av blöjan och så, bara jag som ska komma till ro efter hennes skrik på natten det oroar mig mest när hon skriker om natten det är nog bara det att man ska vänja sig vid det innan min graviditet hade jag med svårt att sova så nu är det lite svårare känns det som man oroar sig för Henne., Men det behöver man inte men man är lite löjlig kanske,. Hahhahahha. Blir så när man e mamma. igår var vi hos hennes farmor vi åkte till en jumarknad i Hjärup hon sov hela tiden ho var så duktig. Sen Idag ska vi hem till mormor och morfar Hennes då ja Min mamma och pappa, de vill så gärna att vi kommer hem, så klart ju deras barnbarn. Mamma e så¨glad för henne. Men det förstår jag hon e ju så söt. Man kan inte mer än älska HENNE. MIN LILLA PRINSESSA.....
bara kolla på henne
älskar dej mammas lilla flicka

måndag 21 november 2011

En Lugn dag!!

En Lugn hemma dag!!
Idag har vi bara varit Hemma, haft 1 mysdag till. Alice har sovit och ätit som Hon ska hela dagen får se så det håller hela natten med. Hoppas! Hon har ju inga RUTINER än det tar ett tag, men det känns som det börjar komma endå. Fast hon e så liten så kommer det så småningom tror jag och hoppas jag på. Ja då kanske man skulle kunna få ihop en förlossnings Berättelse med, ? hm det tar kanske ett tag att skriva den men det hade varit skoj att få gjort det. Om mna kommer ihåg den? Jo det gör jag fast jag hade en del smärt lindring. Och det är tur det finns.Kanske skulle jag börja på den nu.,`? Vad säger ni vill ni höra?
Ok här kommer den.
Min förlossning!
Det började 2 dagar innan beräknat datum alltså den 10/11 på dagen redan jag hade gått runt i stan plus gått från min väninna och till Mobilia en bra runda, började känna molande värk i ryggen men jag tänkte inte att det kunde vara en start på förlossningen, Nääää jag fortsatte gå vilket gjorde mer och mer ont i ryggen då. Men jag fortsatte som vanligt. Så nästa dag fortsatte jag med som vanligt. Men då började massa samandragningar istället i magen guuud vad ont det gjorde, på natten fick jag riktiga värkar jag kunde knappt gå så ont som det gjorde. Det fortsatte och fortsatte gjorde mer och mer ont så klart jag klockade värkarna men de var inte alls tätta, vi fick ingen sömn alls under dem nätterna, vi kollade på film och försökte vila men det gick inte så bra jag sprang mellan badkaret och soffan när jag fick värkar hoppade jag i karet för det var varmt och det enda som verkade hjälpa mig mot de jobbiga värkarna. Men det hjälpte ju inte helt så vi åkte in och kollade om jag var öppen det sa att jag fick återkomma för det var endast 1och en halv öppen var tvungen att öppna mej lite mer innan inskrivningen. Så det var bara hem igen bada varmt ta alvedon och andas genom värkarna, guuuuud vi det laget gjorde det så ont..... katten hemma kollade på mig precis som jag inte var klok., Sen tänkte vi att vi endå borde se om vi kunde få någon slags sömn men det gick ju inte var gång jag fick en värk var det panik, aj aj aj vad ont det gjorde så vi bestämde oss för att åka in igen och be om en sömndos, det kollade ännu en gång om hur öppen jag var då hade jag nästan kommit till 3 cm det ville dock inte ge mig sömnmedel,. De sa åk hem igen se vad som händer en timme till minst hemma sen kan ni komma in,Vi åkte hem sen åkte vi tillbaka en timme senare, då blev jag inskriven och då fick jag börja med ett härligt spa bad. Det var hätligt vi kom in 5:00 på fre natt. Och sen fick jag lite smärt lindring tabletter klockan gick jag öppnades alldeles för sakta så det fick starta mig lite, det gick långsamt så jag fick massa smörtlindring som en spruta i rumpan, sen fikc jag en infektion i kroppen, så det kollade hela tiden hur jag mådde, Sen fick jag ryggbedövning samt lustgas, Tur det finns smärtlindring. Säger jag bara. Hon föddes 19:02 den 12/11 beräknat datum.

söndag 20 november 2011

fler bilder

Här kommer fler bilder på Mammas lilla hjärta!

Precis kommit ut fr magen,Mamma har precis lindat in mig i min mysiga barbapappa filt.


Ligger i pappas knä på sjukhuset och bara sover!


Nu myser jag igen men hemma mamma har bäddat så fint till Mig.


Första gången i bilbarnstolen.


Min kusin wilda har varit på besök.


sover jag igen. jag älskar att sova!!

 






Nu är vi hemma!!

NU är vi Hemma med lilla Alice. Hon kom till världen 111112. KLockan 19:02 och vägde 3450, var 51 lång. Förlossningen varade 12 timmar men förvärkar i 3 dygn så jag var helt slut. Förlossningsberättelse kommer senare. Och bilder kommer lite nu. Har ju fullt upp nu när man är mamma, men jag tänkte att jag hinner nog skriva ett litet inlägg att nu har hon kommit till världen mammas lilla hjärta. Hon är världens finaste, och den mest Bestämda bebis som finns får hon inte som hon vill så blir det inte lätt för en. Hon är bestämd. Här kommer bilder.
Mammas lilla hjärta!! Finns ingen som du mitt hjärta du är det underbaraste som någonsin hänt både Mig och din pappa! Du gör oss lyckliga!


tisdag 8 november 2011

Snart är det dags kan man ju Hoppas?

Snart är det dags kan man Hoppas?
Ja jag hoppas VERKLIGEN att hon kommer snart min lilla prinsessa. Inte känt något alls. Över huvud taget, nja kanske lite små värkar plus lite mensvärk men det är ju vanligt. Vill bara vara hemma och kunna röra mej igen och vara med lilla prinsessan. Och bara kolla på henne när hon ligger och sussar söt i soffan. Men nej istället ska hon ta lång tid på sig, orkar inte mer orkar inte till BF dagen hahahhaha nej men jag blir otålig känns som jag varit gravid i 2 år alla andra är sjukt dryga och ska fråga var dag har hon inte kommit osv,,,, Nej men det är väl klart hon inte har jag har inte sagt något ju. HAHA skulle jag dölja att hon kommit.???? Ah nej. Längtar efter att kunna röra mig normalt igen kunna sova osv......Men det kommer nog.....

fredag 4 november 2011

FREDAG!!

FREDAG!!
Ja det är ju fredag idag.Dagarna bara går snart har jag Bf men undrar endå kan hon inte komma innan lillan. Hahhahaha jag orkar inte vänta mer jag vill klä henne i alla fina kläder vi har till henne, använda alla saker vi har till henne, och bara sitta och kolla på henne i timmar när hon sover. Och bara bara. Men den dagen kommer man kan inte tvinga ut henne tyvärr hon kommer när hon e redo. Yes så är det ju tyvärr.
Idag blir det nog en runda hem till svärmor hon ville bjuda på tacos. Mumms det kan man ju knappast säga nää till eller?

tisdag 1 november 2011

Hel dag med mormor!!

En heldag med mormor!!
Hej och hå nu är jag hemma igen. jag har varit iväg idag fr I morse. Var först hemma min gamla granne kom med en skruv mejsel hon lånade av mig i helgen sen snackade vi ett tag,. hon är så himmla trevlig alltid gillar henne skarpt. Hon har bara flyttat ett hus bort men ska upp till henne sen och se hur hon fått det. Trevligt!! Sen efter det så städade jag lite behövs alltid. vek min tvätt och sånt dammsugade. Så nu är det med gjort man måste göra sånt ofta när man har katter och snart en liten som kommer hem. Sen efter allt det åkte jag hem till mormor vi åt lite mackor. Sen gick vi in till Mobilia fick en cupcake recept bok utav henne med formar till. Alltid velat ha det gillar att baka såna men innan fuskade jag ju köpte deg färdig mix. Hahhahahhhaa. Så nu har jag såna. Weieee vad det ska göras fina cupcakes sen. När jag och lillan är hemma en dag och det bara regnar eller något så bakar man bara lite. Mumms och mysigt framför allt. Sen efter Mobilia åkte vi ner till F kassan och lämnade dem sista papperna fr dk jobbet så nu får vi se om det blir en bra m pening man får eller det blir det andra dem sa innan. Hoppas på mycket. Men det blir väl inte super mycket men lite mer är alltid mer än inget alls. Ja just det sen kom Virre en tjej min kille känner med saker till vår babys. Bra saker. Baby sitter, en sele, och ett baby gym. kanon bra sakerna är använda av hans syster när hennes barn var bebisar men och? Precis som dem är skitiga eller slitna? Nix. Det kan jag inte påstå sen Har hennes son haft dem nu och sen vår lilla Alice ska ha dem NU:..... Så nu är det bara för henne att Komma till världen det är jobbigt att vara gravid nu,..... trist och längtan e stor efter henne alla andra jag känner har fått sina små änglar nu, så nu kan väl min lilla med komma?