söndag 30 oktober 2011

sovit som en stock

Sovit som en stock!!

Igår natt som jag inget vidare gott, då vaknade jag hela tiden sov nog sammanlagt 2 timmar så det var alldeles för lite för mig. Men nu i natt gud vad jag sov gott, aldrig sovit så gott sen jag blev gravid. HÄRLIGT! Gick inte alls på toa ofta heller har bara enbart sovit. Man kan hoppas det kommer hända fler gånger men kanske inte nu. Ingen bebis än heller jag som längtar så vill ha henne här. Hos mig nu så mysigt det hade varit med tända ljus och lilla Alice breve. Nja men hon kommer när hon kommer man kan inte tro att hon kommer idag det gör hon inte inga värkar inget alls. Och hon är ju beräknad till 12 nov. Och min Bm sa att hon absolut inte kommer komma den dagen, den dagen jag träffa Bm var hon inte på så bra humör. Så det var kanske därför. Igår var vi hemma hos mormor och åt middag och spela bingo men vi vann inget. Middagen blev ryggfile och potatis och sås. Mumms. Det var riktigt gott. Sen till bingot var det kaffe med kaka, Mumms det med. Sen efter bingot när vi satt och snacka lite efter det så åkte vi till apoteket behövde losec mups,halsbrännan är värre än någonsin nu, så jag köpte en paket med 14 mups. Det räcker någon vecka eller 2. Sen blev det en kräm till Alice rumpa mot röda rumpor, och lite badolja. Sen åkte vi hem sen blev det att vi nattade oss runt 23. Sen dess har jag sovit till sju underbart.

torsdag 27 oktober 2011

Lite Uppdatering!!

Lite uppdatering!!
Nu blir det lite uppdatering med bilder och så vad som Hänt i mitt liv. Under den senaste veckan kanske. Här kommer en bild på min nya frisyr var hon min frisör idag färgade slingor blonda och bruna.
Ser helt slut ut där men så är det man kan inte alltid vara pigg eller?
baby sitter fått av mamma som ska finnas hemma hos dem.
 En av våra katter Esther hon gillar både snus och mobiler.

Sen detta är lilla Agnes..

detta är mitt <3 När vi förlovade oss.

Och lilla Alice. <3
Det är nog alla bilder som jag inte satt in här!!

onsdag 26 oktober 2011

En gång till idag.....

Nu känner jag mig gladare idag släppte en sten från mitt hjärta Hoppas det går vägen. Med allt. Ja jag ahr lite bekymmer försöker få PAPPER fr mitt gammla jobb men det är inte det lättaste. Men man kan alltid försöka. Eller hur. Jag försöker för försäkringskassan säger att jag borde ge mig faen på det att jag ska hitta alla papper och det håller jag på med NU det tar tid men det kommer fungera en dag så får jag papperna då kommer jag skutta för mer pengar det behöver MAN::...... Så nu har jag varje fall kommit så långt att jag kommer kunna skicka brevet till löne kontoret i DK i morgon. Skönt. Så lycklig sen får vi se om dem kommer skicka papperna men det måste dem nästan göra det är deras skyldighet. Nu till Något annat jag Var hos min BM Hon verkade sur idag inte så glad som hon brukar hon strålade inte precis hon var mer lite sur, det märkte man med. Hon var så¨Bobbig. Men lillan mådde varje fall bra och hennes hjärta slog så fint. Sen stack jag hem till mamma vi fikade lite sen fick jag lite saker till Lillan en skallra en nalle, kräk handdukar, ett par mockasiner skor bruna sjukt söta, och 2 stycken mössor, ( figurer små djur på) Sen en pjamas randig. Så jag blev glad lillan blev nog med glad. Sen har jag inte gjort mycket mer idag jag var hemma hos mamma ett tag vi kollade tv program och sånt....

Bm dags!!

idag är det dags att gå Till Bm för sista gången hoppas jag innan Sessan kommer ut men det kommer säkert bli fler besök. Vill bara att SESSAN ska komma ut nu allt känns drygt. Men Nu hade jag en dryg mens värk men det vet jag med att det är inget som är något som säger att det är På G. Drygt man kan gå över tiden med 3 veckor vem vilja det?  Inte jag varje fall vill bara ha det över nu...... Och träffa henne. Men nu är det inte så att man kan få den viljan fram. Inte just nu verkar det som.

måndag 24 oktober 2011

Mysig måndag.....

Mys måndag!!
Det kan man kalla det, kallt ute men mysigt inne. Mys pys.... Nja inte för jag gjort för mycket men jag har endå gjort en del. Varit hemma hos mormor och ätit god frukost, sen så åkte jag hem till mamma och tog det lugnt satt där halva dagen och pratade bara. Sen stack jag till Mobilia och köpte en mössa det behövs i detta vädret. Burr det är ju sjukt kallt ute. Får snart ta vinter jackan....

lördag 22 oktober 2011

Lördag kväll

Lördag kväll idag japps!
Har nästan precis kommit hem. Har varit med en bra väninna närmare bestämt Den nya Kristina. Vi var på loppisen, hennes Man jobbar där. Så det var trevligt köpte lite smink och sånt. Sen fick jag lite hårspray och deo av dem, gav dem baby kläder så fick jag det av dem. Snällt. Sen har jag inte gjort mer jag tänkte tvätta men det blir inget med det vi har översvämning där. Så jag har ringt g4S dem hade tydligen redan varit där men de hjälpte inte. Så dem fick kalla ut nya gubbar. Hahhahaha rätt åt dem.
Hahhaha nä vad jag är dum. Nej men hoppas dem löser det för jag behöver tvätta, Har typ över mycket. Kan inte se det de är bull. Sen kommer jag nog vara hemma sj hela kvällen han hade köpt en nytt tv spel ska spela det men jag känner inte för att följa med för dem han ska till nja det behöver jag inte dra här Men känner inte för att gå ditt vill vara sj.kanske skriver mer senare.....

torsdag 20 oktober 2011

Tandläkarbesök

Tandläkarbesök!
idag ska jag till Tandläkaren igen, ska laga ett Hål. Hoppas det går bra och smärt fritt. jag har ju byttat Tandl nu,. Så nu hoppas jag det går bättre än förra gångerna. Med han som lurade en på pengar. Annars har det inte hänt mycket. tog en fika igår med tjejerna. Blev Martins cafe på Möllan,blev en tårtbit med jordgubb och kiwi och clementin på med grädde och vanilj kräm inuti, mumms det var gott med en pepsi till. Mumma man får frossa Nu sen är det en sak som gäller när Alice är här, Banta och ut och gå och äta sunt. Det kan jag säga er det blir inte mer av det goda då. Då blir det till att hålla i sig och skärpa sig med sin mat. För jag ska komma i form och det snabbt kommer inte trivas om jag förblir en heffa klump. Sen efter det köpte jag en ny väska en Friiis och company., Och tre nya linne jag behövde verkligen linne för dem blir lite slitna. Ett med snoopy och två andra rosa. Sen blev det 3 armband. Inget mer. Men för en gång skull köpte jag saker till mig sj och inte till Alice. Hon har alldeles för mycket saker hehehhee, lik sin mor. Till och med hårband såna pann band har hon olika färger samt klämmor. Hahhahaha ska bli en söt liten prinsessa. Eller som jag säger man kan inte bli något man redan kommer vara. =). Malins lilla hjärta.
Förberett allt nu inför hennes ankomst, fixat vagnen, bäddat den med lakan och skinnfällen hon fick av mormor, och lagt i kudde och täcke, samt lagt in hennes välkommen till världen nalle. Och så har jag bäddat vaggan. Lagt in blöjor i skötbordet vi fick av svärmor och svärfar, samt packat väskorna till BB; ja väskorna det blev 2 stycken en till lilla Alice, med hennes kläder fr Farmor en sparkdräkt vit där det står Born 2011 med en vit mössa till, den ska hon ha när hon kommit ut, och en rosa sparkdräkt med en liten hund på klädd i klänning, och sen ett sett med en över söt body med nallar på och ett par söta rosa velour byxor till med en krona i baken. Med ett par söta rosa strumpor till. Super söta saker. Sen filt till henne och så vidare sen till mej rena trosor, mys byxor mys tröja amnings bh osv. Det blir en del men skoj ska det bli!!
Nä NU får jag skynda mig jag ska till tandl snart ju sen ska man hem till Kristina och fika och se hur hon har det.. Men ni får ha det så fint alla glada vänner.!!

måndag 17 oktober 2011

Tjolahooooooo

Tjolahoooooooooo!!!

Hej Hej svejsan,,,,

Då var det ett tag sen igen man skrev, Ja vad har hänt då? Ja det har hänt en del kan man ju säga, Magen växer och jag är tröttare än någonsin men det är väl så i slutet av graviditeten. Men endå så har jag saker att göra. Man ska ju ha allt fixat och klart. När lilla Alice kommer till världen då vill ju jag ha allt klart. Jag har haft sån otur med min Mobil telefon som jag köpte förra månaden, Den har redan varit trasig en gång då den lämnades in fick tillbaka den i fredags men tror ni den var lagad? Hm nej den var trasig samma fel sen så gick jag dit igen idag och skällde på dem, och berättade detta då sa dem bara att det finns bara en sak att göra att lämna den igen så sa jag till dem att dem har dålig service. Inget annat.!! han bad om Ursäkt men kändes lite sådär att han skulle mena det. Men men jag fick en Låne mobil den fulaste i stan tror jag den hade typ ingenting och man ser knappt var som finns på displayen. Hoppas att dem denna gången kan laga den för jag orkar inte fara dit och laga igen. Jag har inga nummer i denna skräp telefon jag fick låna, alla nummer fastnade i den telefon jag fick låna förra gången jag lämande in den, typiskt. Och jag kan inte ens ringa längre fr min mobil dem på Elgiganten har inga 3G lurar så jag fick ett kontant kort sist som jag får använda. Katastrof. Så nu kan jag inte ringa vänner har inga nummer alls. =( Crap-. Säger jag bara-..... Nåja jag hade en del bilder på den luren jag skulle lägga in här men det  kan jag inte göra nu för som sagt inlämnad. Annars sista tiden har jag umgåtts med nya vänner som med ska ha barn inom närmaste.... Nice riktigt härliga människor är dem. Vill jag säga brukar ta oss en fika varje fall en gång i veckan snacka lite osv,. Riktigt underbara tjejer får jag säga!! Blir bra sen när Lillan kommer till världen så kan vi fika med då och mysa med våra bebbar.
Skötbordet fr Svärmor!!


tisdag 4 oktober 2011

Hmmmm Glömde en sak

du som försöker följa min blogg jag Vill inte att du gör det, Har du inte förstått det? ta bort dej här i från jag vill inte att du läser den när vi inte är vänner,,, kan dock inte ta bort dej sj heller men Hade jag kunnat hade jag gjort det.....

Tisdag

Tisdag!!
Tisdag känner mig inte riktigt på topp idag. Grubblar på en sak som jag inte riktigt vet om jag vill men saken är den jag kan inte skriva den här om någon skulle läsa det. Svår sak att reda ut med. Så jobbigt. Kommer inte kunna lösa det heller för det går inte. Ah my ..........Tycker inte att denna människa gör sig förtjänt av rollen om man kan säga så. Inte mer säger jag. AAAAHHHHHH säger jag med.
Nåja det får vara för idag får grubbla mer i morn, idag blir det massa möten. Med en väninna som med ska ditt med sin man, Skoj endå så får man sällskap. Sen ska jag se om jag kan få Tag i mitt Foto. Sen ett Möte till ikväll.var och fikade med en underbar väninna igår så trevligt det var----<<<<<<<<<<<<<<<<