söndag 31 juli 2011

God morgon alla glada!!

Godmorgon! eller kanske man ska säga god förmiddag!

Jag vaknade för en och en halv timme sen så jag har varit vaken ett tag endå. Sov ganska gott i natt endå när jag väl fått ro, svårt det där när man har ont i ryggen hela tiden och hur man än lägger sig känns det fel och gör ont men efter många om och men gick det. Fick ta en amnings kudde lägga benen på så dem kom högt det är tydligen viktigt mycket man inte vet men lär sig av snabbt. Gick in på nätet och läste lite, hehehe.
Bra att nätet finns. Sen har jag inte gjort mycket mer jag har precis gjort kaffe det ska bli gott. Sen blir det inte mycket gjort denna dagen kan jag säga det blir söndag hemma det är väl skönt. Ska planera lite hur barn rummet mer ska se ut. Kanske se om det finns en tvätt tid. Då tar jag gärna den. Sen ska jag träna lins träning se om jag kan få bort rädslan att få något in i ögat för i morgon ska jag träna igen hos synsam ganska trist är det men det är ett måste dem släpper mej inte med dem om jag inte kan det själv.

lördag 30 juli 2011

LÄNGESEN

LÄNGESEN!

Det var längesen jag skrev! Brukar bli så mellan gångerna men ska försöka att ´skriva mer. Känns som jag har mycket att göra om dagarna förstår ni? Anledningar är att vi har flyttat nu till större ju , en 3:a på 77 kvadrat. Vi har renoverat om den totalt. Hahhaha inte så mycket som det låter har vi gjort men en del har vi, vi har målat om väggarna sen satt upp massa saker på väggarna och installerat saker. Här har blivit riktigt fint får jag säga. Baby rummet är snart med klart. Vi haar börjat på det projektet, målat väggarna och satt upp schabloner med massa söta nallar och sånt, samt söta lampor, hennes säng, en vagga dem första månaderna tänkte vi ha den, ( Sen kommer svärmor med en spjälsäng till henne) sen har vi satt in en byrå till henne, lagt in kläderna till henne. Och satt Upp den söta skylten VÅR PRINSESSA.Riktigt bra blev det. Får jag säga allt annat i lägenheten blev med bra. Men det blev riktigt bra ska se om jag kan hitta bilderna jag tagit på det lila vi gjort hittintills. Sen ska det bara köpas en garderob och en bokhylla med lådor i så hon kan ha sina leksaker där sen. Vi har redan hittat de på IKEA. Tänkte se om jag kan hitta bilden nu på rummet.


Det var det  Kommer skriva mer snart igen.....CIAO..

måndag 18 juli 2011

Bored

Bored!
Inte skrivit på länge för som sagt HAR har fullt upp och saker och ting är inte direkt på topp. Mer än så kan jag inte säga inte här. Med mig och babyn är det bra annars var och kollade henne idag, ultraljud betalade. Men det var det värt kan jag säga för det vi gjorde sist var ingen hitt. Hon var otrevlig och vi fick bara 2 bilder. Idag fick vi 14 och dem var bra alla.

fredag 1 juli 2011

Lördag

Lördag!
Lördag Och jag vaknade för en liten stund sen. Kaffet är klart och jag tönkte göra vid mig för att sen åka till Bauhaus. För att kolla efter färg till väggar i den nya lägenheten. Vit färg och sen rosa som jag ska få av Johanna till prinsessans rum. Som jag sj kommer få måla men det kommer bli skoj det vill jag med så. Vi får se tror varje fall det blir av.

BESIKTNING AV NYA LÄGENHETEN TODAY!

Hej hopps!

Riktigt glad idag blir det besiktning Svansjögatan Ah jag längtar så. Inte för att hitta fel men för att kunna göra vid den och sen flytta. Ska bli så skoj. Och skönt. Ska bli skoj och renovera. Och att få större boyta jag kan återkomma ikväll berätta hur det var tills dess får ni ha ha det fint mina vänner. / Malin