tisdag 28 juni 2011

tappat blogg glöden

Tappat Bloggglöden!
Kan man säga att jag har. Känner inte för att skriva men jag tänkte att det kan vara skoj om jag gör det endå. Saker i ens liv vill inte GÅ SOM JAG VILL. Men hoppas det kommer bli bättre snart med det. Vem vet kanske det. Eller inte alls. PÅ sista tiden har jag inte gjort mycket mest packat saker i och med att vi snart ska flytta, närmare bestämt på fredag får vi lägenheten. jag ska vara med på besiktningen, mormor med så vi kan se vad det är för fel bättre att vara 2, Andreas kunde nog inte ta ledigt sa han. Så därför följer Mormor med. Annars har jag firat midsommar med hans syster och hennes vänner uppe i deras hus men nu ska dem med flytta så nu slipper vi åka ända Upp där. Gissa om jag blir glad över det? Hahhahhaha.

fredag 24 juni 2011

midsommar

MIDSOMMARAFTON!

Ja då är det midsommar afton idag tycker det går snabbt det var det ju nästan precis tycker man. Varje fall tycker jag det. Att tiden går undan. Vet inte riktigt vad jag tänker hitta på idag. Känner inte för något alls bara sitta hemma det är midsommar det händer inget speciellt folk vill dricka sprit och festa men jag känner inte riktigt att jag är en av dem längre så känner inte alls för att vara nära folk som dricker. Över huvud taget! Det är förståligt enligt mig.

tisdag 21 juni 2011

Godmorgon alla glada....

Godmorgon alla glada!
Tänkte se om jag hade någon skrivar glöd idag men det känns inte som det. Tycker denna bloggen är helt värdelös om jag ska vara ärlig. Tycker den är tristare än den jag hade innan helt grå är den. Idag blir det att fixa dem här jobbiga naglarna för dem skriver inte mycket rätt. Ska bli skönt men jag hittade ingen som var billig nog så jag fick ta hon jag hade förra månaden hon är ganska dyr. Hmmm kan inte vänta längre och göra dem för då kan jag aldrig göra något. Hahhahahha.

söndag 19 juni 2011

Söndag

Ja då var det söndag igen. Och jag fick sovit 5 timmar vart fall denna natten. Hm ja vad ska man säga finns lite saker som har stört sömnen hela natten. Som tex Den trevliga parken breve Folkets park som har konserter tills mitt i natten som spelar som dårar, folk som skriker på vår gatan när man precis somnat för dem är fulla, grannen som spelar musik för fulla muggar en annan granne som röker så det går in i min ventil så jag inte kan somna för jag luktar denna räliga doft. Sen dessutom 3 andra saker som stör mig som jág inte kan ta Upp här. Ah jag som ska iväg sen hoppas på att jag kommer kunna ta en lur efter jag gjort mitt ärende nu kl 11 hos moster. Ska hämta flytt kartonger tar dem på min cykel. Fixar sig säkert. Vi får väl se.

tisdag 14 juni 2011

Onsdag hela dagen lång

Onsdag Hela dagen lång!

Vaknade tidigt idag, kunde inte sova längre. Inte så trött man sloknar ju ganska tidigt om kvällarna nu när man är på Tjocken ( trött som bara den) man blir ju det på något underligt viss. Men det är ju inte konstigt så som jag höll på klättre runt bland alla skåp och städa dem igår och Packa alla Lådorna. Så nej det är då inte konstigt. Ja då väntar ultraljud i morn (spännande.) Längtar efter att få sen den lilla. Har ju sett den en gång men då var den bara en tjock klump. Med små stumpar. Nu har den ju växt som bara den. Den kan vara upp till 18 -19 cm redan. Fantastiskt egentligen tycker jag. Här kommer lite fakta om babyn denna veckan vad som Händer osv.livmoder
Graviditeten inifrån: En animerad 3D-video om bebisen i andra trimestern. Titta in!
Nu är du halvvägs! Ovandelen av livmodern når naveln och kommer att fortsätta växa med ungefär en centimeter i veckan. Bebisen är drygt 14 centimeter lång och väger strax under 250 gram.

Nu har bebisen börjat svälja fostervatten och njurarna producerar urin. Det växer hår på huvudet och sinnena utvecklas fort. Nervcellerna för smak, lukt, hörsel, syn och känselsinne utvecklas nu i sina respektive områden i hjärnan. Produktionen av nervceller saktar av och existerande nervceller blir större och etablerar mer komplicerade förbindelser.

Nu har du kanske känt din bebis röra på sig. Om det har känts lite abstrakt att vänta barn innan, så brukar det ofta kännas mer verkligt när man känner fosterrörelserna. De flesta känner bebisen röra på sig för första gången någon gång mellan vecka 18 och 20.

Om detta inte är första barnet, kan du ha känt det tidigare. Vad du tolkade som gaser i magen, kanske var bebisen som slog kullerbyttor. Berätta för barnmorskan när du känner bebisen sparka!

De kommande tio veckorna kommer att vara bebisens livligaste tid i livmodern - senare blir det för trångt för alltför intensiv gymnastik. En ny livssituation närmar sig med stormsteg - läs om Sex och relationer för en förhandstitt på hur bebisen kommer att påverka tillvaron.

Ladda ner och skriv ut vår veckoplanerare för graviditeten!

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer.

Obs texten har jag inte sj skrivit den är hämtad fr en hemsida.

Tillbaka!!


Nu är jag tillbaka efter lite städning packning med mormor. Så duktiga vi varit jag bar ner alla saker och hon satt på en stol och packade allt. För hon ska absolut inte Bära. Så det var duktigt gjort av oss. Pakade hela 8 lådor. Med köksaker. endast. Gud vad duktiga vi var vi avslutade med middag korv och potatis bullar med jordgubbar till efterrätt. Jag har varit dålig på att uppdatera denna bloggen i och med att ibland tappar jag helt lusten till att blogga men så kan det ju bli många som blir trötta. Eller vad säger ni?`Mycket som hänt nu när man är gravid och allt, Hahhaha känner sig inte som den smalaste vet jag- Man har gått upp lite grann. Nja inte är det mycket men en del det vill jag inte skriva här vad jag gått upp det håller jag för mig sj. Men varje fall nån kg asså inte många men några få. Men endå det bör man gjort vid vecka 19. =)Weieee vilken lycka jag känner. Tänk er en liten bebis. En alldeles egen liten krabat. På torsdag får vi veta vad det är för en tjej eller kille alla tror endå en kille. Jag är då den enda som tror en tjej. Hahhahaha men bara den är frisk så är jag glad. Mormor är med glad vi köpte ju världens finaste vagn till lillen förra veckan en riktigt snygg emmaljunga. Kommer blid sen när jag avslutar blogginlägget. Eller varför inte nu?
Fina eller hur? en liggvagn med en grön sittdel till....Tyckte riktigt mycket om den.

tisdag

Tisdag Hela dagen lång!
Idag vaknade jag hela 20 minuter senare än jag brukar göra skönt att sova lite längre. har ätit frukost och nu dricker jag mitt morgon kaffe. =) Mumms. Blir endå lite skrivande idag för det är ju endå ganska skoj. Hahhahaa. Idag börjar det packas lite så smått, mormor ska hjälpa mig lite grann med porslin osv. Sånt man inte använder sen ska vi packa om en kartong som är för full i källaren. Ah jag längtar verkligen till vi flyttar! Ska bli så skönt. Fortsätter mer senare!

söndag 12 juni 2011

Hej och hå

Hej och Hå!
Längesen jag skrev men jag tycker inte jag har någon gnista till det här. Men den brukar komma tillbaka omgående.Känns trist att  man inte har så många besökare. Men sen å andra sidan palla ha det vem skulle det vara.? Jag har gett ut adressen till 3 kanske vet inte ens om dem besöker denna sidan. Hade man haft fler som hade loggat in här och kommenterat och läst hade det varit en annan sak. Men nu är det inte det. Så nu sitter jag ensam vid den och skriver  känns sådär. Inte så mycket vart fall som hänt sen sist.

fredag 3 juni 2011

Tjena Hallo.!!

Tjena Hallo!!

Då är det fredag idag! Idag har man inte gjort för mycket. Vaknade hyfsat tidigt. Gick upp åt frukost det smakade helt okej, det gjorde det inte i förrgår när jag var så sjuk. Det var nog en av dem värsta dagar i mitt liv någonsin, bara spydde vad jag än fick i mig. Fy till och med när jag försökte ta mig till doktorn spydde jag i busken.

 Huvud värken släppte idag den höll i sig länge men till slut gav den sig den med. Drack en cola så försvann huvud värken. Skumt att den försvann att cola, har inte druckigt kaffe på 2 dagar kan bero på det? Jag vet inte riktigt kanske. Huvud saken är att jag mår bra nu. jag var och hämtade ut saker jag fått fr tradera idag kanon. Många fina saker. Sen var jag hemma hos mamma och sa Hej. Och sen åt vi lite middag sen bara myst framför tv:n ska snart sova.

torsdag 2 juni 2011

Torsdag

Torsdag Och känner mig betydligt bättre än igår. Igår blev det inte mycket gjort. Jag gick upp kände klökningar och gjorde kaffe sen drack jag en kopp och tog 2 alvedon men efter en stund var jag tvungen att spy. Fy hatar att spy. Sen gick jag och la mig efter några timmar gick jag upp igen försökte få i mig filmjölk men det kom upp lika snabbt det. Och huvud värken hade inte heller släppt det var något av det värsta jag någonsin vart med om. Spydde och spydde tills hjärtat kom hem och hjälpte mig iväg till doktorn. Dem hittade inget fel men sa till mig att dricka pro viva och köpa stol piller alvedon så skulle jag bli bättre.